Onze mensen

De seniors van Value@Stake zijn stuk voor stuk ervaren en erkende specialisten op hun vakgebied. Samen brengen ze meer dan 100 jaar ervaring aan tafel. Onze junior medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerde, gedreven talenten.
Hieronder stellen we ons graag aan u voor:

Edwin van Wijk is oprichter en managing partner van Value@Stake. Hij adviseert opdrachtgevers op het gebied van corporate communicatie crisis- en issuesmanagement. In de afgelopen Jaren heeft hij zich vooral toegelegd op herstructurerings- en verandercommunicatie. Zo adviseerde hij gedurende 2015 de raad van bestuur van V&D Groep en stond hij als woordvoerder namens de directie en de curatoren regelmatig de media te woord.

nominee-best-pr-advisor

Eerder gaf Edwin leiding aan de financial communications practice van een groot internationaal communicatieadviesbureau. Daarvoor werkte hij voor een aantal blue chip Nederlandse financiële instellingen waaronder Delta Lloyd, Robeco en MeesPierson.
Edwin studeerde Japans aan de rijksuniversiteit Leiden. Naast Japans en Nederlands spreekt hij ook Engels, Frans en Duits.


value2015-13Michael Renssen (partner)
werkte na zijn studie Politicologie lange tijd voor de Utrechtse Jaarbeurs, waar hij verantwoordelijk was voor de organisatie van grote nationale en internationale (vak)beurzen en congressen. In 2002 maakte hij de overstap naar de financiële sector en werd hij verantwoordelijk voor de Marketingcommunicatie, Events en Sponsoring van Delta Lloyd Verzekeringen. Voordat hij partner werd bij Value@Stake, werkte hij als associate director bij Hill + Knowlton Strategies. Michael is onze specialist op het gebied van corporate positionering en geïntegreerde communicatieconcepten en doceert een dag per week Strategische Communicatie en Reputatiemanagement aan Hogeschool InHolland.


_B1A5460Rik Rensen begon zijn loopbaan na twee jaar Nederlandse taal & letterkunde en een studie journalistiek als redacteur Economie bij NRC Handelsblad. Voor die krant, het Radio 1 Journaal, Elsevier en Radio Nederland Wereldomroep werd hij later correspondent in Italië. Hij was hij een van de grondleggers van commerciële televisie in Nederland. Vanaf 1989 was Rik tien jaar lang de eerste hoofdredacteur van RTL Nieuws. Later werd hij binnen de directie van RTL Nederland medeverantwoordelijk voor de oprichting van de zakenzender RTLZ. Hij was ook hoofdredacteur van de actualiteitenrubriek NOVA en Radio Nederland Wereldomroep. Rik is als (media)strateeg, -trainer en boardroomcoach verbonden aan Value@Stake.


LarsLars Hooning is jurist en gespecialiseerd in public affairs
en bestuurskunde. Hij werkte op directie- en bestuursniveau voor vele toongevende en complexe organisaties, zoals het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam, de FME, de Vereniging Nederlandse Metallurgische Industrie, de Consumentenbond en het Nederlands centrum voor Commissarissen en Directeuren. Lars beschikt over een sterk ontwikkeld en goed onderhouden en veelzijdig netwerk in Den Haag en Brussel. Hij is onze specialist op het gebied van public affairs en complexe vraagstukken waarbij overheden in het geding zijn.