Diensten

MISSION-CRITICAL COMMUNICATIONS

We helpen u graag het verhaal van uw bedrijf of organisatie scherp te krijgen en het op het juiste moment -en op de juiste manier- bij de juiste stakeholders en opinieleiders te laten aankomen. Zodat zij meer over u weten en beter geïnformeerd over u spreken of schrijven. Zodat ze uw organisatie beter kennen, begrijpen en waarderen. Vooral op die momenten dat het er écht om gaat. Momenten die cruciaal zijn voor het welslagen van de missie van uw organisatie.

Zoals momenten van transformatie: de (her-)financiering van uw onderneming, fusies en overnames, reorganisaties en herstructureringen, disruptieve ontwikkelingen in uw markt, het betreden van nieuwe markten of de introductie van nieuwe producten of diensten, de herpositionering van uw bedrijf of de bedrijfsactiviteiten, of het opnieuw organiseren van de communicatiefuncties in uw onderneming (omdat nieuwe tijden daarom vragen). Maar ook bij issues en crisis staat uw missie op het spel. Zoals bij zakelijke en leiderschapsconflicten, insolventie, surseance en faillissement, aandeelhoudersactivisme, kopersstakingen, juridische geschillen en onderzoeken, reputatiecrises, vijandige of onvrijwillige overnames, of bij product recalls.

Voor o.a. deze situaties en alle andere omstandigheden waarin uw missie, uw waarde op het spel staat heeft Value@Stake naadloos aansluitende strategische communicatiediensten ontwikkeld.

VOORBEELDEN VAN ONZE DIENSTEN

Value@Stake is gespecialiseerd in strategische communicatieadvisering. Maar dat betekent niet dat we geen rol willen spelen in uitvoerende activiteiten.

Dit betekent dat wij u van dienst kunnen zijn bij de opstelling van strategische en tactische plannen, waarin wij uw concrete communicatieboodschappen koppelen aan adequate timing. Maar we kunnen u ook helpen met perswoordvoering, ook door de woordvoering tijdelijk namens u ter hand te nemen. Desgewenst kunnen wij uw interne en externe communicatie stroomlijnen en effectiever maken door de communicatieprocessen in uw organisatie kritisch tegen het licht te houden. We kunnen uw mensen trainen meer impactvol met interne en externe stakeholders te communiceren. Of meer helder maken welke risico’s kleven aan de activiteiten van bestuurders van profit en non-profit organisaties.

Onze senior consultants hebben een bewezen trackrecord in verschillende markten en in complementaire expertises. In hun blogs op deze website kunt u lezen wat hen bezig houdt en over welke onderwerpen zij hun cliënten adviseren.

Indien noodzakelijk werken we uitvoerend nauw samen met zorgvuldig geselecteerde externe partners. Zo kunnen we zelfs de meest complexe projecten regisseren. Van de realisatie van een nieuwe corporate website, tot de organisatie van uw aandeelhoudersvergadering met alle communicatie daarin en eromheen.

PARTNERS

VORMGEVING & VERDER

Een jong grafisch ontwerpbureau uit Rotterdam, als geen ander gespecialiseerd in het doorvertalen van de identiteit van uw organisatie naar grafische communicatietoepassingen. Denk aan huisstijl, aan web-design, aan ontwerpen voor nieuwsbrieven en andere corporate of marketing communicatiemiddelen. Zaken die vaak mission-critical zijn, en die u altijd nodig heeft.

AVENTIQ

Live events als aandeelhoudersvergaderingen, sales meetings, medewerkersbijeenkomsten of ‘Company/Investor Days’ zijn  cruciaal voor het beraken van uw belangrijkste stakeholdergroepen. Hiervoor werken wij graag samen met onze event-partner Aventiq.

NIX MEDIA

(Audio-)visuele content is “king”, zeker nu. Voor het ontwikkelen van hoogwaardige audiovisuele content als (info)graphics, promotionele presentaties, bedrijfsdocumentaires en videomateriaal voor uw website, intranet en social media-kanalen, werken wij nauw samen met Nix Media, onze in-house AV-productiepartner.

WORLDWIDE MISSION-CRITICAL COMMUNICATIONS

Door onze internationale partnerships kunnen wij onze cliënten niet alleen in Nederland, maar in meer dan 150 landen wereldwijd met mission-critical communications van dienst zijn.