Onze kernexpertises

We helpen u graag het verhaal van uw bedrijf of organisatie scherp te krijgen en het op het juiste moment -en op de juiste manier- bij de juiste stakeholders en opinieleiders te laten aankomen. Zodat het verhaal bijdraagt aan een correcte en evenwichtige beeldvorming over uw activiteiten en stakeholders, waaronder media, meer over u weten en beter geïnformeerd over u spreken of schrijven. Zodat ze uw organisatie beter kennen, begrijpen en waarderen. Vooral op die momenten dat het er écht om gaat. Momenten die cruciaal zijn voor het welslagen van de missie van uw organisatie.

Zoals momenten van transformatie en turnaround: de (her-)financiering van uw onderneming, fusies en overnames, reorganisaties en herstructureringen, disruptieve ontwikkelingen in uw markt, het betreden van nieuwe markten of de introductie van nieuwe producten of diensten, de herpositionering van uw bedrijf of de bedrijfsactiviteiten, of het opnieuw organiseren van de communicatiefuncties in uw onderneming (omdat nieuwe tijden daarom vragen).

Maar ook bij issues en crisis staat uw missie op het spel. Zoals bij zakelijke en leiderschapsconflicten, insolventie, surseance en faillissement, aandeelhoudersactivisme, kopersstakingen, juridische geschillen en onderzoeken, reputatiecrises, vijandige of onvrijwillige overnames, of bij product recalls.

De kernexpertises van onze senior-consultants spelen in op deze situaties en alle andere omstandigheden waarin uw missie en uw waarde op het spel staan.

SNEL KENNIS MAKEN MET ONZE SENIOR-TEAMS

Onze senior-consultants blinken uit in ervaring. Zij kennen het klappen van de zweep, en zijn allen goed op de hoogte van de omstandigheden en uitdagingen waarmee u op bestuurs- of directieniveau geconfronteerd kunt worden.

Daarnaast vullen zij elkaar optimaal aan, zodat u bediend kunt worden met tailor-made communicatiestrategieën, die optimaal inspelen op uw vraag, uw uitdaging.

Door hieronder een combinatie te maken van een door u gewenste expertise en uw bedrijfs- of organisatiesoort, ziet u in één oogopslag welk team van senior-adviseurs u graag van dienst is.

PARTNERS

VORMGEVING & VERDER

Een jong grafisch ontwerpbureau uit Rotterdam, als geen ander gespecialiseerd in het doorvertalen van de identiteit van uw organisatie naar grafische communicatietoepassingen. Denk aan huisstijl, aan web-design, aan ontwerpen voor nieuwsbrieven en andere corporate of marketing communicatiemiddelen. Zaken die vaak mission-critical zijn, en die u altijd nodig heeft.

AVENTIQ

Live events als aandeelhoudersvergaderingen, sales meetings, medewerkersbijeenkomsten of ‘Company/Investor Days’ zijn  cruciaal voor het beraken van uw belangrijkste stakeholdergroepen. Hiervoor werken wij graag samen met onze event-partner Aventiq.

NIX MEDIA

(Audio-)visuele content is “king”, zeker nu. Voor het ontwikkelen van hoogwaardige audiovisuele content als (info)graphics, promotionele presentaties, bedrijfsdocumentaires en videomateriaal voor uw website, intranet en social media-kanalen, werken wij nauw samen met Nix Media, onze in-house AV-productiepartner.

WORLDWIDE MISSION-CRITICAL COMMUNICATIONS

Door onze internationale partnerships kunnen wij onze cliënten niet alleen in Nederland, maar in meer dan 150 landen wereldwijd met mission-critical communications van dienst zijn.