Wij helpen onze klanten op de momenten die voor hen cruciaal zijn. Situaties waarin “value at stake” is. Waar dus waarde op het spel staat.

Ons advies gaat over mission-critical communications: communicatie die het verschil maakt tussen succes en mislukking. Zoals bij fusies en overnames, reputatiecrises, corporate (her)positioneringen en reorganisaties.

Wij houden van de meest complexe verander-communicatievraagstukken. Daar zijn we goed in, al zeggen we het zelf. Onze aanpak is persoonlijk en to-the-point. Wij zijn gedreven, oplossingsgericht en durven buiten de gebaande paden te treden. Zo stellen wij úw waarde veilig.

Dat hebben we in de afgelopen jaren volop bewezen. Bij banken, (zorg-) verzekeraars, grote retailorganisaties, vermogensbeheerders, private equity fondsen en hun portfoliobedrijven,  IT-dienstverleners, branche- en beroepsorganisaties en kennisinstituten. Wij werken graag samen met turnaround specialisten zoals insolventie-advocaten en consultants, met wie wij samen vaak een dedicated turnaround-team vormen.